Feed on
Posts
Comments

Hehe – jeg hentet opp bilde av Lucky som liten kylling og sammenlignet med Sylvester slik han er nå.

Likheten er slående egentlig. Meeeen det var mer markert kam på Lucky, tror jeg. Spissere på toppen, liksom. Man ser det såvidt på øverste bilde, som er av Lucky. Og så har Lucky litt mer forskjell på nakkefjørene og kroppsfjørene enn hva Sylvester har i samme alderen….  Og halen hans står mer enn Sylvester sin. Men det kan kanskje ha med rang eller lynne å gjøre. Hm.

Spekulasjonene fortsetter…

Lucky

Hanen Lucky som liten


Sylvester

Sylvesterkylling


Jeg koser meg med dette at det ser ut til at Sylvester får dusk på hodet. Det finnes en annen rase som har dette. Creme Crested Legbar. Det hadde jo vært moro om han/hun tilfeldigvis lignet på disse til slutt? Gå inn å lenken og se hvor søte de er. Sylvester ER ikke den rasen, bare så det er sagt. Og uansett hvor mye høne det viser seg at «han» er, kan jeg ikke tenke meg det blir grønne egg selv om det kanskje er araukana i Sylvester/Sylvia.

Men det blir i hvertfall moro å følge med på den toppen.

Jeg tror at Grete er moren. Faren er jeg sikker på. Han er eneste voksne hanen i flokken foreløpig.

Grete

grete


Lucky

Lucky som voksen

One Response to “Såpass lik faren sin ja..”

  1. […] Likheten er slående egentlig. Meeeen det var mer markert kam på Lucky, tror jeg. Spissere på toppen, liksom. Man ser det såvidt på øverste bilde, som er av Lucky. Og så har Les mer […]