Feed on
Posts
Comments

Klorin-junkie katt

Bibbi pus har en seriøs nytelseskick hver gang det gjøres rent med klorin her i huset. Dessverre var jeg litt sen i avtrekkeren med kameraet og fikk ikke med meg den heftigste rullingen og sprellingen der hun er så vill at hun faktisk stuper kråke. Her har hun gått over til noe roligere «nyt». Men som dere ser, er dette rene spa-opplevelsen.


Denne oppførselen er den samme som hun har når hun får rulle i kattemynte. Og et søk på internett kom opp med mange treff på katt og klorin.


Siden katter reagerer forskjellig på kattemynte er det kanskje det samme med klor? Det vil si at noen ikke reagerer mens andre får en rus.

I hvertfall drar jeg litt på gliset når jeg leser at mange bruker klorin for å holde katter unna eller for å gjøre rent etter at de har tisset steder man ikke ønsker det. DET ville i hvertfall ikke fungert på Bibbi! Hun tisser riktignok ikke der vi vasker med klor hvis det ikke allerede lukter tiss der.

Men hun kommer så definitivt springende. Og hadde jeg vasket med klorin etter et uhell, tror jeg nok stedet bare hadde blitt dobbelt tiltrekkende. Med både tisselukt OG klorinlukt.

(jeg bruker eddik og så vanlig grønnsåpe om det skjer uhell inne).

klorinjunkie


Har dere opplevd at katten deres er ekstra tiltrukket av klorin?

PS –  Bibbi slikker ikke på det, hun bare ruller og koser seg. Men jeg tørker uansett alltid godt opp og lar ikke klorinvann stå fremme.

3 Responses to “Klorin-junkie katt”

 1. […] Bibbi pus har en seriøs nytelseskick hver gang det gjøres rent med klorin her i huset. Dessverre var jeg litt sen i avtrekkeren med kameraet og fikk ikke med meg den heftigste rullingen og sprellingen der hun er så vill at hun faktisk stuper kråke. Her har hun gått over Les mer […]

 2. Makan! Ante ikke at katter kunne reagere sånn på klorin. 😀

  Jeg hadde en kattemynte i hagen, men den ble kosa opp. Har ikke fått tak i ny. Må antakelig kjøpe mange for at de skal etablere seg.

  Veldig trist med gamle-katten din, Helenepus. Jeg har en gammal hannkatt på snart 16 år. Fortsatt frisk nok til å være en fornøyd pus, men man vet ingenting om morgendagen.

 3. KariVO sier:

  Mine har sluppet den mest intense «kjælingen». Vi har to kattemynter. Den ene er diger og den andre bitteliten. Så de er kanskje ikke så lette? Jeg synes de står nogenlunde likt. Men den ene, lille, har det kanskje trangere.

  Å – så kos med pus som har levd så lenge :-). Katter kan jo bli veldig gamle, så man må bare kose seg. Jeg gløtter på Bibbi noen ganger og tenker: «Hvor gammel har du tenkt å bli?». Det er rart det der med å ikke kjenne fremtiden, egentlig.