Feed on
Posts
Comments

Jeg er så slappis for tiden at det er ikke stort å fortelle. Jeg hviler så mye jeg kan. Og i dette været er jeg ikke den eneste…

Kira koser seg


Og så har jeg ikke rapportert inn fugletelling i helgen. De blåser rett og slett bort… Jeg håper det blir en stille dag i løpet av uka. Hvis ikke får jeg rapportere inn det jeg tross alt fikk med meg på søndagen. Selv om det bare er en liten brøkdel av fuglene vi egentlig har på en stille dag.

3 Responses to “Mest mulig hvile og ikke noen fugletelling foreløpig”

  1. Sender varme tanker og ønske om god hvile ❥
    Filmen din var herlig – DU som det blåser! Kjempefine foringsstasjoner du har!
    Alt godt til deg ❥

  2. KariVO sier:

    Hehe – ja, nå om dagen blåser det så man blir svimmel hvis man prøver å feste blikket :-). Tusen takk for gode ønsker og riktig, riktig i lige måde!