Feed on
Posts
Comments

Dette er ampeljordbær og de kommer til å gi bær helt til frosten kommer. Jeg har ikke fått ordnet jordbæråkeren enda, så de er jo ideelle. Og jeg har ikke sett jordbærplanter med rosa blad før, så jeg ble aldeles sjarmert i senk. Siden de får bær frem til frosten, vil de jo også blomstre frem til frosten.

Jeg gleder meg til å finne en ordentlig vakker plass til dem!! Det står skrevet at de kan overvintre hvis de blir satt i jorda før høsten. Så uansett hvor jeg har dem i sommer, satser jeg på å få dem i jord da. De plantene jeg prøvde å overvintre innomhus i fjor døde, så jeg tar dem i hvertfall ikke inn.

 

 

 

2 Responses to “Se hva jeg fant! Jordbær med rødrosa blomster :-)”

 1. sigrid sier:

  så utruleg flotte..
  har ein bitte liten jordbæråker som får minimalt med stell..
  men innimellom er der herlege raude og gode bær..

  sommarklem :-)
  (12 grader her, lengtar etter varme)

 2. KariVO sier:

  Jeg har ikke fått ordnet jordbæråker enda og det begynner snart å gjøre vondt… Humre. Har dem foreløpig i potter og jobber litt etter litt med å komme i mål. Det hadde hjulpet med litt bedre sommer så det var triveligere å holde på i hagen, ja. Det er ikke stort varmere her. Sukk.

  Stor sommerklem :-)