Feed on
Posts
Comments

Her om dagen var jeg på besøk ved sandsvalekolonien igjen. For en glede det er! Det var utrolig mange der i år. Jeg tenkte det kunne være fordi ungene alt var klekket og var på vingene med foreldrene. Men så hørte jeg unger inne i sandhullene.

Og tilslutt så jeg det absolutte bevis på unger i redet. Sandsvaler som kom ut av hulene med «bleier2 i nebbet. Fugleungenes skit kommer innhyllet i hinner og danner slik små poser som foreldrene bærer med seg ut og slipper på utsiden. Så holder redet seg ganske så rent.


En filmsnutt ble det også utav besøket

3 Responses to “Sandsvaler med «bleier»”

  1. Trude H sier:

    Artig innblikk i noe jeg ikke har sett før. Nydelige svaler :)
    Takk for titten!

  2. KariVO sier:

    Sandsvalene er vakre fugler :-)

  3. […] Jeg har tidligere skrevet om sandsvalene i et par innlegg: Sandsvale – årets fugl i 2010 og Sandsvaler med «bleier». […]